Alhambravej Tandlægerne

82 besøgende syntes godt om dette
Adresse  Alhambravej 1, 1826 Frederiksberg, Danmark
Telefonnummer  +45 33 22 44 88
Foreslå et berigtigelse

anmeldelser


Absolut god tandlæge. Føler man er i trykke hænder da man får information om hvad der skal undervejs også når man ligger i stolen. Ydermere foregår alt i en god stemning og med imødekommenhed. Der er opmærksomhed på, at det ikke skal være smertefuldt at gå til tandlæge. Den bedste tandlæge jeg har haft og vil tilføje at ingen af de 5 stjerner er givet for at være "sød"

Super behandling af Frederik Justesen. Fik fjernet 3 gamle sølvplomber stort set smertefrit og fik fine plastfyldninger. Behagelig stemning på klinikken og venlig personale. Kan varmt anbefales.

Man føler sig tryg og i yderst kompetente hænder hos Frederik Justesen og der hersker en behagelig stemning på klinikken. Har netop været der og har fået en service ud over det sædvanlige. Kan kun anbefales.

Отличный персонал и лучшее лечение могут очень рекомендовать клинику

Fantastisk tandlæge. Fik fjernet visdomstand nemt og smertefrit. Varmeste anbefalinger herfra.

Hvis man ikke er meget for et smut til tandlægen, så kan jeg varmt anbefale Alhambravej Tandlægerne. Personalet er super venlige og tandlægerne yderst kompetente og behagelige. Super fin oplevelse hver gang!

Der er ikke en finger at sætte på oplevelsen eller behandlingen hos Tandlæge Frederik Justesen! Professionelt, fagligt kompetent og utrolig imødekommende ! Kun den varmeste anbefaling til et besøg hos Alhambravej Tandlægerne.

Efter mit andet besøg hos Frederik Justesen føler jeg virkelig at mine tænder er i gode hænder. Ved sidste check, hvor at der var tegn på begyndende huller og en tendens til tandsten, anbefalede Frederik mig forskellige tiltag til hvordan jeg kunne undgå at tingene udviklede sig. Denne gang kunne jeg så se hvordan disse tiltag havde gjort at der ingen udvikling var i hullerne og min tandsten nærmest ikke var eksisterende. Det er en tryghed at vide at ens tandlæge gør alt han kan for at bevare den naturlige tandmasse og derfor heller ikke ripper min pengepung unødvendigt, som jeg har oplevet ved tidligere tandlæge der både ville bore de begyndende huller som jeg tidligere har omtalt og fjernede en visdomstand uden grund. Så hvis du har dine tænder kært og gerne vil beholde dem i mange år, så er tandlægerne på Alhambravej et rigtig godt bud
Tilføj feedback
Danmarkinfo