Autohuset Elsinore I / S

77 besøgende syntes godt om dette
Adresse  H P Christensens Vej 2B, 3000 Helsingør, Danmark
Telefonnummer  +45 49 27 18 18
Foreslå et berigtigelse

anmeldelser


God professionel service til billig pris

Nice staff, very helpful and kindly. Fair prizes. By buying a car you receive all necessary service. Strong recommended.

Altid god service, bruger ikke andre

Et godt og ærligt værksted/bilforhandler! Købte en nyere brugt Skoda Octavia og fik en god pris for den gamle bil. Fik et års garanti med i handlen. Virkelig god og venlig betjening på stedet og fremragende service. Bl.a. andet sørgede sælger for at få installeret original bluetooth audio til mobilen uden beregning. Desuden et kompetent værksted. Med garanti mit nye værksted selvom jeg bor i København. Kan virkelig anbefales.

Kørte helt fra Nordjylland for at bytte min Skoda med en Audi A3, fordi den IKKE var farven sort. Bilen var som beskrevet af sælger, flot og velholdt. Efterfølgende super service vedr. et par mangler på bilen, som sælger skaffede hjem på hans regning. Ligeledes blev et servicebesøg på et Nordjysk værksted betalt af sælger….. Alt ialt en super behandling af sælgeren i Helsingør, som oven i hatten var flink og ærlig, og gav en god byttepris for min brugte bil. Autohuset Helsingør kan kun anbefales herfra. Og er du jyde, så kør bare derover. Det er turen værd.

Fantastisk service og søde venlige medarbejdere. Og billigt tilmed.

Total go service
Tilføj feedback
Danmarkinfo