Din Køreskole Århus

83 besøgende syntes godt om dette
Adresse  Sønderport 7, 8000 Aarhus, Danmark
Telefonnummer  +45 42 95 79 55
Foreslå et berigtigelse

anmeldelser


Rigtig god køreskole og et helt igennem fantastisk forløb! Forløbet er intensivt og man lærer rigtig meget rigtig hurtigt. Det er både sjovt og seriøst hos "Din Køreskole", og så lærer man bare stoffet utrolig hurtigt, fordi kombinationen med teori og praksis fungere så godt. Oven i får man nogle rigtig engagerede kørelærere der først sender en op når man er 100% klar. Billige priser, god undervisning og fantastiske lærere. Kort sagt hvis du vælger "Din Køreskole" er du allerede godt på vej til at bestå teori og køreprøven i første forsøg ligesom jeg gjorde.

Rare lærere, god og effektiv undervisning, og ikke mindst så var det bare en god oplevelse. Jeg bestod på første forsøg, så det må jo have virket.

Super god køreskole !! Jeg har lige afsluttet et super forløb på Din Køreskole, hvor jeg bestod både teori og den praktiske prøve første gang. Jeg startede 8 maj 2017 og fik mit kørekort den 5 juli 2017. Jeg havde Søren som kørelære og han er helt utrolig god til at undervise og forklare, så man hurtig forstår det. Igennem hele forløbet var Søren og de andre lærer altid klar på at hjælpe og svare på spørgsmål, hvilket gjorde især teoriundervisningen rigtig god. Jeg afslutter mit forløb med kun 1 ekstra køretime (i forhold til deres pakkepris), hvilket helt klart skyldes Søren’s gode undervisning. Jeg kan varmt anbefale at tage kørekort gennem Din Køreskole.

Super god køreskole. Jeg havde et hurtigt og professionelt forløb som sikrede mig koret i første forsøg

Jeg har været rigtig glad for mit forløb på skolen. Det skal siges at jeg var utroligt nervøs og bange for at skulle køre bil inden jeg startede - så bange, at jeg helt overvejede at lade være med at tage kortet. Jeg kan tydeligt huske hvor rædselsslagen jeg var inden min første køretime, så jeg fortalte min kørelærer Thomas om mine bekymringer. Og så sagde han til mig: "Bare rolig - jeg er rigtig god til sådan nogle som dig". Og det havde han virkelig ret i. Jeg har følt mig rigtig tryg igennem hele forløbet og har lært noget af Thomas i hver eneste time. Jeg bestod teoriprøven i første forsøg og skal nu op til køreprøve inden længe. Desuden er priserne aldeles rimelige og der er altid styr på tingene. Kan ikke andet end at give skolen mine varmeste anbefalinger :)

Jeg har haft et rigtig godt forløb på Din Køreskole Århus, lærene er super flinke og kan godt være lidt drilske på en hyggelig måde. Undervisningen er god, både i bilen og teori lokalet. Der er teoriundervisning to gange om ugen, hvilket gør at man hurtigere kommer igennem forløbet og for mit vedkommende kunne jeg bedre huske tingene fra de forrige lektioner. Der er evaluerende teoriprøver efter hver teorilektion, hvilket giver en et indbrik i hvor godt man klarer sig. Derudover var min kørelære god til at planlægge køretimerne efter hvornår det var bedst for mig så det ikke gik ud over min skolegang. Jeg startede 5. marts 2013 og var færdig i slutningen af maj 2013 på trods af 1-2 ugers pause. Jeg havde Henrik som kørelære os kørte rundt i hans fine blå bil. :-) Jeg kan varmt anbefale Din Køreskole Århus! :-)

Vil du have sikker, lærerig og sjov teoriundervisning? Lære at køre bil fra dag 1 af? Så mener jeg, at Din Køreskole er det helt rigtige valg for dig! Da jeg startede på Din Køreskole, havde jeg hørt rigtig meget godt om det, men var alligevel rigtig skeptisk over om jeg nu fik noget ud af det og hvor meget det ville gå udover min tid med arbejde, skole og fritid. Det der gør Din Køreskole speciel, er at der er faste rammer, men så alligevel ikke. Du kan altid tilpasse dit forløb efter dit eget liv og med fantastiske gode (Og rigtig tålmodige kørelærere!) til at forklare dig tingene ordentligt og sørge for, at du kan komme igennem hele dit kørekort forløb efter dit helt eget tempo. Jeg kan klart anbefale Din Køreskole som dit fremtidige valg til et sikkert kørekort!

Min anmeldelse af Din Køreskole. Jeg mener at det har været en helt igennem fantastisk måde at lærer teorien på, da køre-lærerne forstår at få alle "elever" med i undervisningen da de er meget aktive i den måde de fortæller om diverse ting i relation til teorien, og formår at komme med gode udtryk så man faktisk husker de her ting såsom "en bette pis vej" osv. det har hjulpet mig meget med de her udtryk og alt igennem synes jeg at alle køre-lærerne tager super godt imod alle og er dejligt udadvendte. så Super mange Likes til jer!! ' Line Petersen
Tilføj feedback
Danmarkinfo