Fisker Motorcykler

89 besøgende syntes godt om dette
Adresse  Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg, Danmark
Telefonnummer  +45 35 35 81 31
Foreslå et berigtigelse

anmeldelser


Hos Fisker er de altid imødekommende, venlige og super hjælpsomme. De har en godt sortiment af Yamaha motorcykler, samt motorcykel udstyr/beklædning. Deres mekanikere er også flinke og deres værksted er hurtigt færdig med diverse opgaver.

Byens bedste service! Ea, Joel og gutterne på værkstedet yder en kanon service hver gang. Det er fantastisk at komme i butikken, både til en sludder eller for at få et godt råd med på vejen.

Super service der leveres med et smil!

De er bare kanon gode , har kendt dem i mange år.

God service hele vejen

Rigtig god, venlig og personlig betjening. Jeg skulle have en ny hjelm, og havde kigget på en lidt dyr en, hvorefter ekspedienten faktisk foreslog en billigere hjelm, som han mente passede bedre til mit ønske og behov - som jeg endte med at købe.

Mega god service og man bliver altid mødt med et smil

Det er tydeligt at de folk har været i branchen i rigtig mange år, de kan give god vejledning og de ved hvad de taler om. På værkstedet har de særdeles dygtige mekanikere, jeg har erfaring med Lucas og Lasse som begge er knivskarpe og yderst kompetente til alle opgaver og de levere altid et godt stykke arbejde lige meget hvad opgaven byder på. De har travlt på værkstedet så man SKAL bestil til og det skal ske i god tid. Det er primært et Yamaha værksted. Kan anbefales.
Tilføj feedback
Danmarkinfo