Hyundai Roskilde

82 besøgende syntes godt om dette
Adresse  Darupvang 13, 4000 Roskilde, Danmark
Telefonnummer  +45 46 36 22 79
Foreslå et berigtigelse

anmeldelser


Det er super serviceminded og høfligt personale. Selv om jeg har købt min Hyundai i Jylland. Da den gik i stykker så havde jeg ikke mulighed for at køre til Jylland med den. Men Roskilde kunne fint lave den uden problemer. Så det er helt perfekt. Kan klart anbefales. Samt at de er meget meget hurtige til at lave det der skal laves.

Jeg er super tilfreds med det gang jeg fik service hos jer. Men kan jo være uheldige lige som mig at købe bilen hos kiran car. Du har købt og farvel snydt og det kender dig ikke. Jeg har fået 100 % den service og hjælpe fra jer Jeg fortryder at jeg ikke også købt bilen af jer . Men er sikker på den næste bil jeg vil købe er fra jer . Og til sidst 1000 tak for alt..... Hyundai Roskilde A/S Preben Mortensen .....

Fantastisk service, rigtig godt værksted, er super tilfreds med Hyuandai Roskilde A/S, Preben Mortensen Biler.

We bought our car here and take all are families cars here for service and maintenance. They are very professional and do exactly what they will say. Also they are very friendly and helpful. If you buy honda or hyundai or need either brand serviced or repaired, then you should definitely go here you will never go anywhere else again.

Den er fin hver gang man er her får god behandling hos jer

Subæim service! Findes ikke bedre i DK!

Her er der en god service både ved køb af bil og på værkstedet Preben Mortensen du kan være stolt Mvh Carsten Ottosen

Flinke mennesker god betjening Har kommet her i 25 år
Tilføj feedback
Danmarkinfo