Kørkort.dk - Your driving school in Aarhus

35 besøgende syntes godt om dette
Adresse  Silkeborgvej 62, 8000 Aarhus, Danmark
Telefonnummer  +45 23 36 00 70
Foreslå et berigtigelse

anmeldelser


Efter et forløb på 2,5 måneder står jeg nu med mit kørekort i hånden, fedt! Tak Kenneth - tak for nogle super fede, hyggelige, sjove og lærerige køretimer samt teoritimer. Jeg vil bestemt anbefale alle at tage deres kørekort hos dig: Jeg tror simpelthen ikke på, at andre kørelærer går så meget op i deres elever. Det har været et trygt forløb, hvor alt har være planlagt og ordnet, inden man overhovedet sætter sig ind i bilen første gang. Der er styr på det hele og hele processen kørte som smurt, så tak for dit engagement. Det er næsten helt sørgeligt, at vi ikke skal køre sammen længere.

Hos "Kørkort" er der intet mindre end styr på det. Kenneth ved hvad han laver. Læring er første prioriteten, men der er også plads til at have det sjovt. Jeg havde et super forløb hos Kenneth, og efter blot 2½ måned havde jeg mit kørekort. Kort sagt, så kan jeg stærkt anbefale "Kørkort".

Verdens bedste køreskole!❤️ Katrine var en Fantastisk kørelærer, og jeg vil anbefale alle at vælge jeres køreskole! Det var et trygt og super forløb :)
Tilføj feedback
Danmarkinfo