Karsten Juul Automobiler A/S

89 besøgende syntes godt om dette
Adresse  Saturnvej, 6000 Kolding, Danmark
Telefonnummer  +45 75 58 16 46
Foreslå et berigtigelse

Arbejdstid

  • mandag: 45:00 - 17:00
  • tirsdag: 45:00 - 17:00
  • onsdag: 45:00 - 17:00
  • torsdag: 45:00 - 17:00
  • fredag: 45:00 - 17:00
  • lørdag: Закрыто
  • søndag: 00:00 - 16:00

anmeldelser


Købte en High Up! af Martin hos Karsten Juul og udover en fantastisk service under købet, har de endnu en gang fortjent 5 stjerner! Da bilen hoppede når jeg bremsede, ringede jeg til Martin som straks ville arrangere at jeg kom forbi og få kigget på bilen. Under 1 time testede deres mekaniker bilen og skiftede forbremser på den uden beregning! Det må man da kalde god service! Jeg kan klart anbefale Karsten Juul Automobiler! Bilen bremser perfekt nu, tak for hjælpen!

Dygtige fagfolk på deres område er kommet der gennem mange år også har de en meget dygtig mekaniker

Hurtige og imødekommende. God service og fint udført arbejde

Vi fik en rigtig go behandling, da vi købte vores bil. Venlig sælger, som har holdt, hvad han lovede. Vi købte en 6 år gammel Ford Mondeo, som efter et par dage, kom med en mislyd fra motoren. Jeg kontakter sælgeren, og fik at vide at jeg kunne komme forbi værkstedet dagen efter. Det gjorde jeg så, og hentede bilen senere samme dag, og problemet var løst, og nu køre bilen som en drøm. Et sted jeg varmt kan anbefale at handle bil.

Bedste service og kvalitets biler

Her kan du købe en smuk brugt bil.

en fantastisk forhandler, som tænker på det invididuelle menneskes behov. de er super søde og har et flair for kundeservice og er rigtig gode til at lave aftaler med og gode priser! jeg er super tilfreds med min forhandler, og min nye dyt

God professionel service med lånebil.
Tilføj feedback
Danmarkinfo