Kokkedal Slot Copenhagen

62 besøgende syntes godt om dette
Adresse  Kokkedal Alle 6, 2970 Hørsholm, Danmark
Telefonnummer  +45 44 22 80 00
Foreslå et berigtigelse

anmeldelser


Virkelig flot sted, og meget fin service. Tak til Receptionisten idag, som havde eftermiddagsvagten 24-05-2018 " dame med briller", som jeg ikke ved hvad hedder. Og en særlig tak til køkkenet/tjenere, særligt til Gustav, som har ydet exceptionel service, og imødekommet alle mine ønsker. Et sted for selvforkælelse er min oplevelse. Smukkeste værelser jeg har set i nyere tid.

Familie fødselsdags frokost på en strålende solskinsdag med venlig, kompetent og afslappet service. Meget lækker og veltilavet mad med fint udvalgte vine til :-)

Det er et dejligt sted med nydelig udsigt ud til haven og golfbanen og ligger tæt på Kokkedal Station så det er jo meget nemt og hurtigt at komme frem og tilbage fra Kokkedal

Luksushotel i naturskønne omgivelser. Meget venlige og hjælpsomme medarbejdere, der sikrer at du får det bedst mulige ophold på slottet. Lækker mad i en særklasse for sig, ledsaget af gode vine. Uden tvivl et besøg værd.

Fantastisk mad( lidt for lidt dog til at opnå mæthed), betagende rammer og udsøgt service fra svensktalende svensker. Betalte ikke selv, så kan ikke bedømme prisen.

Meget positiv oplevelse på alle fronter. Fantastisk sports behandling- stille og roligt spa område- unik oplevelse af tjener i restaurant, der gør hver en gæst til noget specielt . Rigtig god behandling af repceptionist.Fint enkelt værelse og dejligt mad både aften og morgenmad.
Tilføj feedback
Danmarkinfo