Red & Yellow Steakhouse

59 besøgende syntes godt om dette
Adresse  Rødovre Centrum 76, 2610 Rødovre, Danmark
Telefonnummer  +45 36 41 00 80
Foreslå et berigtigelse

anmeldelser


Rigtig gode burgere og betjening men en skuffelse at man ikke kan bede om et glas vand. Vi var 6 personer, 5 af os drak øl eller sodavand og den sidste af os ville gerne bare ha postevand, men måtte købe en flaske danskvand. Det synes jeg er dårlig kundeservice.

Lækker brunchmenu til en rigtig god pris. Personalet var meget imødekommende og leverede en service ud over hvad man normalt oplever på caféer og restauranter. Var en rigtig god oplevelse og helt sikkert et sted jeg vil spise igen.

ELSKER ELSKER ELSKER jeres burgere

Altid god kvalitet, og godt sted af have små børn med. Tæt på puslerum

Vi spiste brunch idag. Man vælger på brunc menuen hvad man ønsker 3-5 eller 7 retter. Meget smart koncept, men kan hurtigt blive dyrt. Maden smagte helt fantastisk! Vi valgte begge 5 retter og blev meget mætte! Rigtig lækkert. Vi bestilte 2 forskellige slags juice, og de smagte også virkelig godt. Men meget små for 55,- og i min var halvdelen skum. Rigtig ærgerligt. Jeg vil helt klart anbefale deres brunch. Men for at få 5 stjerner mangler bedre service, og marmelade og mere smør. Vi sad længe og ventede for at betale selvom der næsten ingen gæster var. Tilsidst gik vi selv op. Og de blev helt mærkelige da jeg spurgte efter marmelade, da de ikke vidste hvad de skulle opkræve for det. Men det endte med at jeg fik lidt “gratis”. Lækker mad og gode råvare. Hvis i skal have brunch er det her i skal spise det.
Tilføj feedback
Danmarkinfo